Testa CGIs e-plattform

Vi på CGI Sverige har arbetat med e-förvaltning under
många år. Den kunskap vi förvärvat har vi investerat i
vår e-plattform och vi vill nu erbjuda er att prova
denna plattform under en begränsad tid på två år.

Ladda hem erbjudandet här.PDF

Gör en intresseanmälan här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Testa Ineras innehållstjänst

Inera erbjuder Innehållstjänsten som med sina cirka 100 formulär underlättar både medborgarnas och näringslivets kontakter med kommunen.

Målet är att skapa en komplett självbetjäningsportal för kommunens alla verksamheter och göra det så enkelt som möjligt för så många som möjligt.

Vi har också översatt ett urval av formulären till finska, ett av de fem minoritetsspråken.

Testa Ineras innehållstjänst

Utbildningspaket

CGI erbjuder ett helhetskoncept för att komma igång med att ta fram egna e-tjänster i plattformen. Ni som kund kan då direkt i samverkan med verksamhetens kravställare sätta er och ta fram e-tjänster precis som ni vill ha dem. Ni kan utgå från ett formulär som någon av våra andra kunder har tagit fram eller starta från grunden med hjälp av de olika mallar som finns för att skapa formulär. Arbetet sker hela tiden i tjänsterna precis på samma sätt som i produktion. Ni kan därför under ert arbete skicka länkar till de etjänster ni håller på att ta fram för påseende av era kravställare. När tjänsterna fylls i så skickas datat till er så att ni även under utvecklingsfasen kan jobba direkt med integration och testa hur det hela kommer att bli när det är färdigt och produktionssatt i tjänstens produktionsmiljö.

Ladda hem paketet här.PDF